1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Stufato di vitello al Chianti Classico

Stufato di vitello al Chianti Classico

  • Italiaans, Bijgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 12-06-2002

Ingrediënten 4 personen


600 gram kalfsschenkel zonder bot in blokjes gesneden, vier teentjes knoflook (geplet), 1 fles Chianti Classico, 20 blaadjes salie, olijolie, zout.



Kalfsvlees gestoofd in Chianti met verse salie. Niet moeilijk om te maken. Divine taste!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bak het kalfsvlees aan met de olijfolie en de knoflook. Giet er dan de hele fles Chianti over en de salie en wat zout. Laat 2 uur stoven en klaar!

Serveertip

Eet met patate lesse (gekookte aardappelen).



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van una_buona_forchetta


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van una_buona_forchetta
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top