gevulde courgette (china)

  • Belgisch, Voorgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 12-06-2002

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 middelgrote courgette - ca. 125 g varkensgehakt - 125 g fijngehakt krabvlees - 1 ei - 1 EL sojasaus - 1 EL oestersaus - 1 snufje gemberpoeder - zout - versgemalen peper - 1 1/2 EL maiszetmeel - olie om te frituren
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. De courgette in de lengte halveren en de zaadlijsten verwijderen.
2. Varkens- en krabgehakt, ei, kruidensauzen en gember goed door elkaar kneden. Op smaak brengen en binden met het maiszetmeel.
3. De halve courgettes hiermee vullen, ze daarna in 2 cm dikke schijven snijden en die goudgeel bakken in hete olie. Uit de pan nemen en laten uitlekken.

Serveertip

Serveren met stokbrood

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten