1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Spaanse keuken
  5. Crema catalana
  6. CREMA CATALANA

CREMA CATALANA

Door: mareboe

  • Spaans, Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 12-06-2002

Ingrediënten 4 personen


Pakje Crema Catalana (uit Spanje). 3/4 liter melk, suiker, water


Verder heb je nodig


Kookpannetje


Recept van Paco.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Breng een halve liter melk aan de kook. Intussen de poeder (Crema Catalana) in een ander pannetje met een kwart liter melk roeren. Als de melk kookt, het geroerde melk poeder erbij doen. Blijf ongeveer 3 minuten roeren. Giet het daarna in schaaltjes.

Serveertip

Doe suiker met water in een pannetje totdat het gesmolten is. Giet het daarna op de Crema Catalana als die koud is.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mareboe
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top