Oblok oblok

  • Indonesisch, Bijgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 12-06-2002

Tahu, tempeh, peteh, maiskorrels of -kolfjes

Deel dit recept

Ingrediënten
  • Vleesbouillon
  • daon salam
  • laos
  • rode / groene lombok
  • uien
  • knoflook
  • petehbonen
  • tahu
  • tempeh
  • djagungkorrels of jonge kolfjes
  • terasi
  • Boodschappen bestellen

    Bereidingswijze

    Vleesbouillon trekken met daon salam en laos.

    Rode / groene lombok schuin iris.
    Uien en knoflook klein snijden en met de terasi fruiten.

    Petehbonen in reepjes in de bouillon meekoken.

    Tahu en tempeh in blokjes snijden en half bakken.

    Djagungkorrels of jonge -kolfjes toevoegen.

    Tahu, tempeh en santen het laatst erin doen.

    Het geheel niet te lang koken.

    Serveertip

    Evt. serveren met gebakken zoute vis en/of udang.

    Laatste reacties

    Er zijn nog geen reacties

    Bewaren in kookboek

    Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

    Over de plaatser

    Doorsturen

    Home Recepten