mexicaanse tortilla's

  • Mexicaans, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 11-06-2002

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 grote ui,
knoflook,
50 g groene olijven,
1 groene paprika,
350 g rundergehakt,
olijfolie,
rozijnen,
4 tarwe wraptortilla's,
1 blikje kidneybonen in chilisaus,
1 1/4 dl zure room,
100 g geraspte gatenkaas,
4 takjes koriander
Boodschappen bestellen
Benodigdheden

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 175?C. Snipper de ui en hak 1 teen knoflook fijn. Snijd de olijven klein. Snijd de paprika in blokjes. Rul het gehakt met een vork in 2 el verhitte olie. Voeg ui, knoflook en paprika toe en bak het zachtjes mee. Voeg 40 g rozijnen en de olijven toe en breng op smaak met zout en peper. Verwarm de tortilla's volgens de beschrijving op het pak. Schep op elk 1/4 van het gehaktmengsel, 3 flinke el kidneybonen in chilisaus en 1 flinke el zure room. Rol de tortilla's op en schik ze in een ingevette ovenschaal. Strooi er geraspte kaas over en plaats in het midden van de oven. Bak de tortilla's in 20 minuten warm. Garneer met wat versgehakte koriander. Lekker met geraspte wortel-appelsalade.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten