1. Home
  2. Recepten
  3. Zeeduivel met rozemarijn en warme tomatenvinaigrette

Zeeduivel met rozemarijn en warme tomatenvinaigrette

Door: una_buona_forchetta

  •  , Feestmaaltijd
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 11-06-2002

Ingrediënten 4 personen


Een grote schoongemaakte zeeduivel, twee handen vol verse rozemarijn, olijfolie, azijn, 4 pommedoritomaten, citroen en zout, peper uit de molen.


Verder heb je nodig


Ovenschaal


Heerlijk met een aardappelgratin en verse spinazie

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Vet de schaal in met olijfolie en leg de vis samen met de rozemarijn erin. Druppel wat citroen over de vis en giet over de vis en rozemarijn olijfolie. Zet de schaal in een voorverwarmde middelhete oven en laat gaar worden (hoelang ligt aan de grootte van de vis. Maak de warme tomatenvinaigrette door in een pan 1 deel azijn op twee delen olijfolie te verwarmen. Snij de tomaten in kleine blokjes en voeg die toe. Laat alleen even doorwarmen. De tomaten mogen niet garen!

Schenk de tomatenvinaigrette over de gare vis met rozemarijn en serveer.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van una_buona_forchetta
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top