Fusilli met pestosaus

  • Vegetarisch, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 11-06-2002

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
300 gram fusilli
4 eetlepels pijnboompitten
8 zongedroogde tomaten in olie
200 gram verse spinazie
4 eetlepels honing-mosterddressing
125 ml slagroom
1/2 pot grand'italia pesto alla genovese
100 gram gemalen oude kaas
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Fusilli beetgaar koken volgens gebruksaanwijzing. In droge koekenpan pijnboompitten roosteren. Tomaten in stukjes snijden. Spinazie mengen met tomaat en dressing. In steelpan slagroom verwarmen. Pesto erdoor roeren. Fusilli mengen met pestosaus. Over vier borden fusilli verdelen. Pijnboompitten en kaas erover verdelen. Serveren met spinaziesalade.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten