KAASSCHELP UIT DE OVEN.

  • Lunch/Brunch
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 11-06-2002

Lunch hapje

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
10 gr. boter, 50 gr. gesneden prei, 1/2 tl. kerriepoeder, 1 plakje rauwe ham in stukjes snijden., 1 el ananas stukjes, 100.gr. gekoote rijst, 1 eidooier, 4 el .creme fraiche, 75 gr. geraspte belegen kaas.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
2 schelpen of lage oven bakjes.Koekepan.

Voorbereiding

Schelpen of schaaltjes invetten.

Bereidingswijze

Smelt de boter en fruit hierin de prei met de kerriepoeder.Schep van het vuur af, de in stukjes gesneden ham, ananasstukjes en de rijst erdoor.
Meng de losgeklopte eidooier samen met peper door de creme fraiche.Meng de helft van de kaas erdoor.Verdeel het mengsel over de schelpen of schaaltjes en strooi de rest van de kaas erover.
Zet het 1o min , in een voorverwarmde oven van 200 graden

Serveertip

Lekker met een beetje rauwkost.Voor de grote honger geef er wat stokbrood bij.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten