Pasta met tomaten en tonijn

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 11-06-2002

Dit heerlijke, vetarme gerecht bestaat uit pastaschelpjes met een lekkere saus van tomaten en tonijn

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen

Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Doe de ui, selderij, paprika en het knoflook in een pan. Voeg de bouillon toe, breng hem aan de kook en Iaat het mengsel 5 min. zachtjes koken.

Voeg de tomaten, tomatenpuree, suiker en kruiden toe en peper naar smaak. Breng alles weer aan de kook. Zet het vuur lager en Iaat het mengsel onder af en toe roeren ca. een halfuur pruttelen tot de saus indikt.

Bereidingswijze

Kook intussen de pasta in een grote pan met kokend water en zout volgens de aanwijzingen op de verpakking (beet)gaar. Giet de pasta af en doe hem in een voorverwarmde schaal.
Verkruimel de tonijn en voeg de vis met de kappertjes toe aan de saus. Laat de tonijn onder voortdurend roeren nog 1-2 min. meekoken en giet de saus dan over de pasta, meng alles en serveer meteen.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten