1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Gehaktballetjes in satesaus

Gehaktballetjes in satesaus

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 10-06-2002

Ingrediënten 4 personen


400 g rundergehakt
4 el kruidenmix nasi, zakje a 25 g (Conimex)
6 el paneermeel
1 scharrelei (M)
3 el zonnebloemolie (C1000 Selectie)
1 bakje Remia a la Carte Satesaus
4 el gebakken uitjes (Conimex)
cassave kroepoek (Conimex)



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng het gehakt met de kruidenmix, het paneermeel en het scharrelei en vorm er kleine balletjes van.
Bak de balletjes in de hete olie rondom bruin en in ? 10 min. gaar. Doe ze over op een schaal.
Verwarm de satesaus volgens de gebruiksaanwijzing en schenk hem over de gehaktballetjes.
Garneer met de gebakken uitjes en de kroepoek. Lekker met witte rijst, gekookte sperziebonen en plakjes komkommer.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chaootje


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chaootje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top