1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Asperges Sint Cassianus

Asperges Sint Cassianus

Door: una_buona_forchetta

  • , Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 10-06-2002

Ingrediënten 4 personen


900 gram asperges, zes takjes Napolitaanse peterselie, zes muntblaadjes, zes takjes kervel (fijngehakt), bosje geknipte bieslook, 4 eetlepels yoghurt, 2 eetlepels citroensap, 2 eetlepels olijfolie, zoet en vergemalen peper naar smaak.



Sint Cassianus is een van de meest welsprekende vertolkers van het vroege kloosterwezen, dat ontstond in de woestijnen van Palestina en Egypte. In Frankrijk bracht hij de kloostertraditie in al haar oorspronkelijke zuiverheid over op het volk, tot aan zijn dood in 433 na Chr.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de asperges gaar en leg ze nadat ze uitgedruppeld zijn op een grote schaal. Maak intussen de saus door alle overige ingredienten in een blender te vermengen. Schenk de saus erover en serveer direct.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van una_buona_forchetta
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top