1. Home
  2. Recepten
  3. couscoussalade

couscoussalade

Door: gilles_b

  •  ,
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 10-06-2002

Ingrediënten 2 personen


150gr.broccoli-roosjes,rode parika,peper,zout,citroensap,3 bosuitjes,1el.olie,verse munt of basilicumblaadjes,16blokjes feta,ca.130 gr.gerookte kipfilet,pijnboompitten,100gr.couscous.


Verder heb je nodig


Vork en lepel


Maaltijdsalade

Ontdek meer:

Voorbereiding

Broccoli-roosjes beetgaar koken en afkoelen.bosuitjes in ringen snijden,paprika in stukjes snijden.munt of basilicumblaadjes fijn snijden.kipfilet in stukjes snijden,pijnboompitten roosteren.

Bereidingswijze

Couscous in ruime kom doen.ca 1 dl.kokend water er over schenken, 1 el.olie, 1 el.citroensap,zout toevoegen.Het geheel 5 min.laten wellen.
Met vork couscous tot losse korrels roeren en regelmatig omscheppen.
Alle ingredienten door de couscous roeren en op smaak brengen met zout en peper.

Serveertip

Lauw warm opdienen met ciabatta brood.
Witte droge wijn.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van gilles_b
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top