Kipfilet met tonijnmousse

  • Mediterraan, Buffet
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 10-06-2002

Een geweldig gerecht voor het buffet, maar ook als hapje voor de zondagmiddag (of een andere dag)

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
1 klein blikje tonijn (op water), 100 gram kerstomaatjes, 3 el. mayonaise, 1 el. kappertjes, 250 gram gesneden gerookte kipfilet
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Laat de tonijn uitlekken. Halveer de kerstomaatjes.

Bereidingswijze

Pureer de tonijn met de mayonaise met de staafmixer of keukenmachine. Roer de kappertjes door deze mousse en houd er een paar achter voor de garnering. Leg op elk half kerstomaatje een kappertje. Schep de tonijnmousse in een kom en zet deze in het midden van een schaal of groot bord. Leg de plakjes kipfilet om de kom. Garneer dit gerecht met de gehalveerde kerstomaatjes.

Laatste reacties

marianneoud avatar
marianneoud 16-09-2008

Neem je recept mee. Dank Marianne

pettyroelofs avatar
pettyroelofs 16-05-2008

Heel verrassend en erg makkelijk te maken. Is trouwens ook lekker op een toastje voor bij een feestje.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten