Kipfilet met tonijnmousse
- Mediterraan, Buffet
- 10-20 min.
- Geplaatst op 10-06-2002
Een geweldig gerecht voor het buffet, maar ook als hapje voor de zondagmiddag (of een andere dag)
Ingrediënten 6 personen
1 klein blikje tonijn (op water), 100 gram kerstomaatjes, 3 el. mayonaise, 1 el. kappertjes, 250 gram gesneden gerookte kipfiletVoorbereiding
Laat de tonijn uitlekken. Halveer de kerstomaatjes.
Bereidingswijze
Pureer de tonijn met de mayonaise met de staafmixer of keukenmachine. Roer de kappertjes door deze mousse en houd er een paar achter voor de garnering. Leg op elk half kerstomaatje een kappertje. Schep de tonijnmousse in een kom en zet deze in het midden van een schaal of groot bord. Leg de plakjes kipfilet om de kom. Garneer dit gerecht met de gehalveerde kerstomaatjes.
Laatste reacties
Neem je recept mee. Dank Marianne
Heel verrassend en erg makkelijk te maken. Is trouwens ook lekker op een toastje voor bij een feestje.