arroz mexicana

  • Belgisch, Vegetarisch
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 10-06-2002

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
200 g rijst (langkorrelrijst)
2 dl groentebouillon
1 ui
2 tomaten
1 wortel
50 g erwtjes
2 cl arachideolie
1 takje koriander
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kook de rijst bijna gaar in de groentebouillon. Kook de erwtjes gaar. Ontvel de tomaten en hak ze fijn. Schil de wortel en snij in dunne reepjes. Snipper de ui, fruit in wat olie en voeg tomaat, wortel en erwtjes toe. Fruit even mee. Voeg de rijst toe, schep alles onder elkaar en laat nog 5 minuten zachtjes doorwarmen. Was de koriander en hak fijn. Garneer met de fijngehakte koriander.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten