Vissoep

  • Nederlands, Soep
  • 0-10 min.

Recept van E.G.A.-Nederland voor 2 personen

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
100 gr schelvisfilet

25 gr gesneden groente (ui, wortel, groen paprika en prei)

1 eetl olie

tomaat

zout

peper

stukje saffraan

Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Stoof de gesneden groenten en 1 eetlepel olie. Stukje saffraan, peper, tomaat en bouillon toevoegen. Dit circa 15 minuten laten koken en vervolgens de 100 gram schelvisfilet erbij doen. Het geheel nog 10 minuten laten trekken en afmaken met wat aroma of worchestersaus.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

soep_van_cris avatar
soep_van_cris

Doorsturen

Home Recepten