Champignons met knoflookboter

  • Vegetarisch, Borrelhapje
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 09-06-2002

Warme hapjes, voor 10 hapjes

Deel dit recept

Ingrediënten
10 grote champignons

1/2 citroen

100 gr boter

zout

handvol peterselie

1 teentje knoflook

peper van de molen

nootmuskaat

paneermeel
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Breek de steeltjes uit de champignons en wrijf de hoedjes schoon in de halve citroen.
2. Meng de boter met zout, gesnipperde peterselie, knoflook, peper en nootmuskaat. Vul de champignons met de boter en bestrooi ze met een beetje paneermeel.
3. Bak ze onder de hete grill tot de boter begint te schuimen en dien heet op.

Laatste reacties

orphan avatar
orphan 19-06-2002

lijkt me heerlijk en ik ga het eerdaags maken,heb het dus meegenomen,groeten ellen.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten