Broodje met rundvleesreepjes

  • Lunch/Brunch
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 09-06-2002

Broodje met rundvleesreepjes

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
0.50 theel. tijm
1 glas rode wijn
1 eetl. cranberrycompote
4 eetl. koksroom
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180?C. Snijd een kapje van de broodjes en hol ze uit. Bestrijk de broodjes aan de binnenkant met (gesmolten) boter en zet ze circa 8 minuten in de voorverwarmde oven. Snijd intussen het vlees in schuine reepjes. Verhit de braadboter in een koekenpan en roerbak het vlees tot het begint te kleuren. Bestrooi met wat zout en peper. Schep het vlees uit de pan. Doe de tijm in de pan. Blus de pan af met de wijn en laat kort inkoken. Roer er de bessengelei en de kookroom door en laat de saus nogmaals kort koken. Bind de saus zonodig nog met allesbinder. Schep het vlees door de saus en laat nog kort doorwarmen. Schep vlees en saus in de warme broodjes en serveer meteen.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten