1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Engelse keuken
  5. Curry
  6. Curry

Curry

Door: zinzerella

  • Engels, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 09-06-2002

Ingrediënten 4 personen


30 ml.olie,1kg al gestoofd lamsvlees in blokjes gesneden,2 uien,2el.milde kerrypoeder,2 tomaten,125ml.water,1th.zout,2granny Smit appels,50 gr.rozijnen.


Verder heb je nodig


Pan


Een lekker recept van actrise Jane Seymour

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

De tomaten ontvellen en in blokjes snijden,de appels schillen en in stukjes snijden,de uien in fijne stukjes snijden.

Bereidingswijze

Verhit de olie in een koekepan en bak het lamsvlees tot het bruin is.haal het vlees uit de pan enlaat het afkoelen.Doe de uien en de knoflook in de pan en bak deze zachtjes.Voeg de kerrie toe en roerbak 1 minuut,dan de tomaten erbij,het water en het vlees.Voeg zout naar smaak toe.Deksel op de pan en breng het geheel aan de kook,en laat het dan een half uurtje door en door gaar stoven.Dan de appels en de rozijnen erbij en nog een kwartier pruttelen tot de appel zacht is.

Serveertip

Serveer de curry met rijst en een groene salade



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van zinzerella
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top