zalmballetjes

  • Internationaal, Bijgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 09-06-2002

Een heerlijk snack bij de borrel of als tussendoortje of met rijst of op brood.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1kg aardappels ,1grote blik rose zalm,1ui,2tomaten, 8takjes celderie,zwarte peper ,wat zout, wat aromat,olie om te bakken .wat bloem.1 ei.Wat keukenrol om de vet te absorberen.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
wok en spaan ,mengkom en pollepel, vork.snijplank en mes,schaal en wat keukenrol.Pan om de aardappel te koken.opener om de zalm open te maken.

Voorbereiding

De aardappels koken en tot puree maken.
De uien en tomaat in de keukenmachine fijn maken.De blik zalm open maken, zonder nat in de meng kom doen en fijn maken met een vork.

Bereidingswijze

Olie in de pan en de uien en tomaten bakken licht-bruin en dan deze bij de aardappel puree in de mengkom doen eveneens de zalm.
Dan de celderie bij doen wat aromat poeder en zwarte peper.Dan deze goed met een pollepel mengen 1 ei er door doen .
Dan wat bloem er door mengen.Balletjes vormen en bakken in hete olie inde wok bruin bakken.In de serveerschaal doen waar keuekenrol onder is geplaatst.

Serveertip

Met brood of met rijst of als borrelhapje of als tussendoortje.Lekker met hotcatsup.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten