Koolrabi met pindakaas

  • Nederlands, Bijgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 08-06-2002

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

De koolrabi's schillen.
Van het loof enkele blaadjes afhalen en fijnsnijden.
De koolrabi's in blokjes snijden.

Bereidingswijze

In en pan met weinig water en zout de koolrabi in &plusmn 10 min. gaarkoken.
Ondertussen een schaal voorverwarmen.
De koolrabi afgieten en er de koffieroom en het gesneden koolrabiblad doorscheppen.
Doe de koolrabi over in de warme schaal.
In een koekenpan de pindakaas en het paneermeel vermengen en op een zacht vuur &plusmn 2 min. roosteren.
De geroosterde pindakaas over de koolrabi verdelen.

Serveertip

Lekker met een varkenslapje.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten