Mihoen met Kerrievlees

  • Aziatisch, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
*150 gr mihoen*1 gesnipperde ui*1 gesnipperde teentje knoflook*200 gr sunne sperziebonen*100 gr worteltjes*2 el slaolie*250 gr varkensvleesreepjes*1 el milde kerrie*snufje suiker*zout*peper*1 el sojasaus*100 gr tauge*
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Bereid de mihoen zoals de gebruiksaanwijzing aangeeft en laat goed uitlekken. Maak de sperziebonen en de worteltjes schoon en snij ze in kleine stukjes.

Bereidingswijze

Bak in de olie ui en knoflook glazig en voeg het vlees toe. Roerbak even en voeg dan de kerrie toe. Laat deze even meebakken en schep er dan de sperziebonen, de worteltjes, suiker, zout en peper door. Roerbak alles enkele minuten, schep de mihoen erdoor en roerbak deze net zo lang tot deze warm is geworden. Schep als laatste de sojasaus en de tauge erdoor en bak nog 1 min.

Serveertip

  • Kcal pp:705.

  • BRON:VIVA.
  • Log in om een reactie te plaatsen

    Bewaren in kookboek

    Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

    Over de plaatser

    meatteam1 avatar
    meatteam1

    Kooktip!

    Maak je koelkast leeg

    Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

    Doorsturen

    Home Recepten