1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Zalm
  6. Hopscheuten met groene asperges en gerookte zalm

Hopscheuten met groene asperges en gerookte zalm

Door: josianenijssen

  • Belgisch, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 08-06-2002

Ingrediënten 4 personen


150 g hopscheuten
12 asperges (groen)
3 sprietjes bieslook
2 cl arachideolie
peper
zout
8 plakjes zalm (gerookt)
100 g Noordzeegarnaal (gepeld)
2 dl room



Ontdek meer:

Bereidingswijze

De wok of een diepe braadpan inwrijven met olie, verhitten en daarin de schoongemaakte en kleingesneden asperges en hopscheuten een paar minuten roerbakken tot ze gaar zijn. Kruiden met peper en zout en blussen met room.

De in reepjes gesneden zalm en de garnalen toevoegen met gehakt bieslook, even omroeren en serveren als voorgerecht.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van josianenijssen
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top