salade

  • Nederlands, Bijgerecht
  • 0-10 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1/2 uitje
1 theelepel mosterd
1/2 theelepel suiker
2a3 lepels slaolie
2a3 lepels azijn
iets zout en peper


500gr witlof
1 kleine appel
2 hardgekookte eieren.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

2 eieren hardkoken.
snijd de witlof in reepjes.
schil de appel en snijd hem in kleine blokjes.

Bereidingswijze

Roer zout,peper,ui mosterd suiker door elkaar.
Klop hierbij de olie en de azijn.
voeg hieraan toe de fijngesneden witlof,appel en schijfjes ei.
Alles goed door elkaar mengen en eventueel nog wat mayonaise eraan toevoegen.

Serveertip

in de koelkast wat koud laten worden maar niet te lang anders verkleurd de witlof.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

theavantilborg avatar
theavantilborg

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten