Belgische Wafels

  • Belgisch, Banket
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 07-06-2002

Een echt Belgisch recept van Belgische wafels

Deel dit recept

Ingrediënten
1 kilo zelfrijzende bloem
800 gram suiker
500 gram boter
8 eieren
0,5 liter melk
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
beslagkom
pannetje
wafelijzer

Bereidingswijze

doe de bloem en de suiker in de beslagkom en roer het een beetje door elkaar
klop de eieren losin een bakje
smelt de boter voorzichtig in de pan en doe er dan de melk bij.
voeg de losgeklopte eieren aan de melk met boter toe
roer alles door de suiker met bloem en je beslag is klaar.
bakwijze afhankelijk van het wafelijzer.

Serveertip

strooi er poedersuiker op
doe er wat vanilleijs op
doe er wat slagroom op
doe er wat lekkere vruchten (jam) op

Laatste reacties

jagzyqj avatar
jagzyqj 30-12-2002

we vinden zo erg lekker en makkelijk te maken. En als moeder van vijf is dat erg handig.

jagzyqj avatar
jagzyqj 30-12-2002

we vinden zo erg lekker en makkelijk te maken. En als moeder van vijf is dat erg handig.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten