Belgische Wafels
- Belgisch, Banket
- 0-10 min.
- Geplaatst op 07-06-2002
Een echt Belgisch recept van Belgische wafels
Benodigdheden
beslagkompannetje
wafelijzer
Bereidingswijze
doe de bloem en de suiker in de beslagkom en roer het een beetje door elkaar
klop de eieren losin een bakje
smelt de boter voorzichtig in de pan en doe er dan de melk bij.
voeg de losgeklopte eieren aan de melk met boter toe
roer alles door de suiker met bloem en je beslag is klaar.
bakwijze afhankelijk van het wafelijzer.
Serveertip
strooi er poedersuiker op
doe er wat vanilleijs op
doe er wat slagroom op
doe er wat lekkere vruchten (jam) op
Laatste reacties
we vinden zo erg lekker en makkelijk te maken. En als moeder van vijf is dat erg handig.
we vinden zo erg lekker en makkelijk te maken. En als moeder van vijf is dat erg handig.