1. Home
  2. Recepten
  3. Indonesische keuken
  4. Saus
  5. balkan saus

balkan saus

Door: sibel01

  • Indonesisch, Saus/dressing
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 06-06-2002

Ingrediënten 4 personen


2 paprika's-2 tomaten-2 uien-1/2 teentje knoflook-zout-4 eetlepels mayonaise-cayennepeper



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

De paprika's en tomaten wassen.steek de paprika's aan een vork en rooster ze even,zodat het velletje gemakkelijker verwijderd kan worden.verwijder vervolgens zaden en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in kleine stukjes.pel de tomaten,verwijder de harde kernen,pitten en vocht,snijd het vruchtvlees eveneens in stukjes.de uien schillen en snipperen,de knoflook persen.

Bereidingswijze

Alles mengen. de mayonaise erbij doen.op smaak afmaken met peper en zout.

Serveertip

Serveren met balkanvleesballetjes en brood.fondeu bourguignonne of een koud vleesschotel.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sibel01
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top