balkan vleesballetjes

  • Indonesisch, Tussengerecht
  • 30-60 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500gr gehakt van mager lamsvlees-1 1/2 snee bruin brood zonder korst-wat citroensap-2 eieren -vers gemalen peper-zout naar smaak-2 teentjes knoflook uit de knoflookpers-2 mintblaadjes-ca.4 eetl.olie.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

het brood weken in de citroensap en goed uitknijpen.de teentjes knoflook en de mintblaadjes fijn hakken

Bereidingswijze

alle ingredienten in een grote kom door elkaar mengen er kleine balletjes van vormen.de olie verhitten in een braadpan en hierin de balletjes al kerend in ca.15 minuten bakken,of ze,aan stokjes geprikt roosteren.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

sibel01 avatar
sibel01

Doorsturen

Home Recepten