1. Home
  2. Recepten
  3. Tussengerecht
  4. Indonesische keuken
  5. balkan vleesballetjes

balkan vleesballetjes

Door: sibel01

  • Indonesisch, Tussengerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 06-06-2002

Ingrediënten 4 personen


500gr gehakt van mager lamsvlees-1 1/2 snee bruin brood zonder korst-wat citroensap-2 eieren -vers gemalen peper-zout naar smaak-2 teentjes knoflook uit de knoflookpers-2 mintblaadjes-ca.4 eetl.olie.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Het brood weken in de citroensap en goed uitknijpen.de teentjes knoflook en de mintblaadjes fijn hakken

Bereidingswijze

Alle ingredienten in een grote kom door elkaar mengen er kleine balletjes van vormen.de olie verhitten in een braadpan en hierin de balletjes al kerend in ca.15 minuten bakken,of ze,aan stokjes geprikt roosteren.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sibel01
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top