1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Pikant vlees met doperwten.

Pikant vlees met doperwten.

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 06-06-2002

Ingrediënten 4 personen


400 g hamlappen1 ui? l. blik doperwten



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Het vlees in stukjes snijden.De ui pellen en snipperen.De doperwten afgieten.Het vlees bestrooien met zout, peper, kerriepoeder en chilipoeder.

Bereidingswijze

In een koekenpan de margarine verhitten en hierin de ui ± 3 min. fruiten.De knoflook pellen en erboven uitpersen.Het vlees toevoegen en in ± 15 min. gaarbakken.Het vlees af en toe omscheppen.De doperwten toevoegen en ± 3 min. meewarmen.Roer er de ketjap en koffiemelk door en breng het op smaak met zout, peper en chilipoeder.

Serveertip

Lekker met andijviesla.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van smulpaap_chris62


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van smulpaap_chris62
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top