Zalm met radicchio, pancetta en pijnboompitten

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 06-06-2002

Zo klaar en een heerlijke combinatie

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 radicchio,doormidden gesneden en in plakjes, 4 plakjes pancetta of gerookte doorregen bacon, 1 handje verse marjolein of basilicum,blaadjes geplukt, 1 handje geroosterde pijnboompitten, olijfolie, balsamicoazijn, zeezout en zwarte peper,
4 zalmfilets zonder vel.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
grilpan

Bereidingswijze

zet een grilpan op het vuur tot hij heel heet is en leg de plakjes radicchio erin.
Schroei ze aan elke kant een minuut. Haal de radic.. eruit en leg die in een kom.
Bak de pancetta ook in de grilpan en leg die bij de radic. in de kom.
Doe de geroosterde pijnboomp. en marjolein of basilicum in de komen en giet er flinke scheuten olijfolie bij. Schep er 2 of 3 eetl. balsamicoazijn bij en breng op smaak met peper en zout.
Gril de zalm tot ze in het midden net roze zijn en serveer ze met de radicchio en pancetta.

Serveertip

Eet smakelijk

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten