kaas-tomaten-spekstrudel

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 06-06-2002

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 blaadjes brickdeeg
4 tomaten
250 gr champignons
150 gr geraspte kaas
4 schijven spek
eigeel
solo
1 koffielepel provencaalse kruiden
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Ontpit de tomaten en snij ze in blokjes
Snij de champignons in schijfjes en het spek in blokjes
Meng tomaat, champignons, spek en kaas en verpak ze in het brickdeeg
Kleef het brickdeeg dicht doot 1 kant in te strijken met het eigeel
Deeg goed aanspannen en dubbel rond vulling draaien
De kantjes mogen open blijven
Schik ze op een ovenplaat en besmeer met solo
Bak 15 minuten op 200?

Serveertip

De tomaten niet pellen, want dan worden ze in de oven tot moes herleid.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten