1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Franse keuken
  5. Boeuf Stroganoff

Boeuf Stroganoff

Door: broderieanglaise

  • Frans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 06-06-2002

Ingrediënten 4 personen


600 gram ossehaas, een doosje bruine champignons, 4 sjalotten, 2 lepels mosterd, 1 lepel ketchup, een flinke scheut wodka, boter, peper en zout, een handje thijm en 4 dl room.



De enige goede manier

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snij het vlees in doppelsteentjes, hak de sjalotten fijn en snij de champignons.

Bereidingswijze

Bak het vlees en de sjalotten in de boter, flambeer het vlees met een flinke scheut wodka (maar zet het huis niet in de fik) Voeg dan de gulle lepels mosterd en ketchup bij, alsook de champignons - even roeren en sudderen, voeg dan de kruiden toe alsook de room, laat inkoken tot de juiste sausdikte.

Serveertip

Opdienen met fijne frietjes en een frisse sla!



Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van broderieanglaise
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top