Spiegelei met spinazie

  • Belgisch, Ovenschotel
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 05-06-2002

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
800 g diepvriesspinazie, ontdooid


boter


zout


peper


nootmuskaat


8 eieren


Boodschappen bestellen
Benodigdheden
4 ovenvaste schaaltjes, ingevet.

Bereidingswijze

verdeel de spinazie over de schaaltjes en leg er kleine klontjes boter op en kruid naar smaak met zout, peper en nootmuskaat. breek in elk schaaltje 2 eieren, maar wel voorzichtig zodat de dooiers heel blijven. zet 5 tot 10 min. in de voorverwarmde oven op 175 C, tot het eiwit gestold is.

Serveertip

serveren met puree of nieuwe aardappeltjes.

Variatietip:
je ook puree voor je het in de oven zet rond het schaaltje spuiten met een spuitzak met kartelmondstuk.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten