Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Multi-culturele keuken
  4. Arepa

Arepa

Door: arepa

  • Multi-cultureel
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 05-06-2002

Ingrediënten 2 personen


1/4 pak Harina Pan (toko)
olie
zout
water
beleg


Verder heb je nodig


Meel aanmengen met handlauw water.
Samen met het zout en een eetl. olie tot een luchtige massa kneden.


Heerlijk Venezolaans gerecht

Ontdek meer:

Voorbereiding

Olie verhitten in pan.
Van deeg balletjes maken (iets kleiner dan tennisbal) en deze plat maken zodat er een platte koek ontstaat.

Bereidingswijze

Maiskoek goud geel bakken in de pan.

Serveertip

Heerlijk te beleggen met boter of mayonaise en kaas/ham/gebakken ei/leverworst .. u zegt het maar!



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van arepa
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top