Arepa

  • Multi-cultureel,
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 05-06-2002

Heerlijk Venezolaans gerecht

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
1/4 pak Harina Pan (toko)
olie
zout
water
beleg
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Meel aanmengen met handlauw water.
Samen met het zout en een eetl. olie tot een luchtige massa kneden.

Voorbereiding

Olie verhitten in pan.
Van deeg balletjes maken (iets kleiner dan tennisbal) en deze plat maken zodat er een platte koek ontstaat.

Bereidingswijze

Maiskoek goud geel bakken in de pan.

Serveertip

Heerlijk te beleggen met boter of mayonaise en kaas/ham/gebakken ei/leverworst .. u zegt het maar!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten