1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Zalm
  5. Rosti met zalm

Rosti met zalm

Door: mariskaer

  • , Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 05-06-2002

Ingrediënten 2 personen


150 g gerookte zalm, 4 aardappelen, 1 ei, 1 bekertje creme fraiche, bieslook, 2 teentjes knoflook, beetje citroensap



Een recept van Paul de Leeuw

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Schil en rasp de aardappelen. Voeg de losgeklopte ei toe. Maak met je handen rondjes van het aardappelmengsel van 8-10 cm. Bak de rondjes in boter in de koekenpan aan beide zijden goudbruin. Meng ondertussen de creme fraiche met de uitgeperste knoflook, bieslook en citroen. Leg op een bord twee rostirondjes, daarop een plak zalm, en schep er twee lepels creme fraiche op. Volgens Paul de Leeuw maken een paar theelepels Iraanse kaviaar het gerecht 'zo lekker af', maar zonder is het ook bijzonder goed te eten!



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mariskaer
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top