1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. INDISCHE_GOULASH

INDISCHE_GOULASH

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 05-06-2002

Ingrediënten 4 personen


750 gr. kalkoen filet, 4 el olie, 100 gr. zilveruitjes, 1 blikje perziken van 400 gr.1/4 l vleesbouillon, 4 el. mango chutney, zout en witte peper, kerriepoeder, 100gr.amandelschaafsel.



Lekker met rijst.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snij de kalkoenfilets in blokjes en bak deze in de olie snel rondom aan.Gooi de zilveruitjes erbij en bak ze even mee.Giet de perziken af en vang het sap op.
Doe de bouillon en het perziksap bij het vlees en de mango chutney even omroeren tot het warm is. Doe er nu de kruiden door en laat alles ca.40 min sudderen.

Bereidingswijze

Snij de perziken in dunne reepjes en doe ze bij de goulash in de pan Warm het even mee niet meer laten koken.

Serveertip

Rooster het amandelschaafsl in een koekepan lichtbruin niet laten verbranden .
Strooi het over de goulash

.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ine61


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ine61
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top