kipfilet met zoute amsoi.

  • Chinees, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 05-06-2002

Cantonese schotel.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1pond kipfilet, 1pak sour mustard(zoute amsoi).3pitjesknoflook en 1ui en 2eetl taotjo en 1 mespuntje five spiced powder.Rum en soya saus en wat zout en 2eetl bruine suiker.1stukje ver geraspte gember.Gesneden bosuitjes fijn.
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 210,21 kcal
Koolhydraten 7,48 g
Eiwitten 30,30 g
Vetten 4,34 g
Benodigdheden
wok en spaan hakblok en hakmes.

Voorbereiding

Kip in reepjes snijden eninleggenin rum en soya.De sour mustard in fijnestukjes snijden en in warm water leggen 2keren afgieten en in water leggen.de knoflook en ui fijn snijden.

Bereidingswijze

De wok heetlaten worden en dan de kip in roerbakken en dan de knoflook nui bij doen en taotjo en five spicedpowder.Dan de rest vand e marinade en wat water bij doen en dan de de deksel op de pan doen en als de sasu dik is ,is het af.Apart. De sourmustard in een pan hete olie bakken en wat verse geraspte gember bij doen en 1 eetl bruine suiker.

Serveertip

De sour mustard in de schaal doen en de kipfilet er op doen serveren met ges. bosuitjes er op.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten