Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Chinese keuken
  5. kipfilet met zoute amsoi.

kipfilet met zoute amsoi.

Door: tjoelily

  • Chinees Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 05-06-2002

Ingrediënten 4 personen


1pond kipfilet, 1pak sour mustard(zoute amsoi).3pitjesknoflook en 1ui en 2eetl taotjo en 1 mespuntje five spiced powder.Rum en soya saus en wat zout en 2eetl bruine suiker.1stukje ver geraspte gember.Gesneden bosuitjes fijn.


Verder heb je nodig


Wok en spaan hakblok en hakmes.


Cantonese schotel.

Ontdek meer:

Voorbereiding

Kip in reepjes snijden eninleggenin rum en soya.De sour mustard in fijnestukjes snijden en in warm water leggen 2keren afgieten en in water leggen.de knoflook en ui fijn snijden.

Bereidingswijze

De wok heetlaten worden en dan de kip in roerbakken en dan de knoflook nui bij doen en taotjo en five spicedpowder.Dan de rest vand e marinade en wat water bij doen en dan de de deksel op de pan doen en als de sasu dik is ,is het af.Apart. De sourmustard in een pan hete olie bakken en wat verse geraspte gember bij doen en 1 eetl bruine suiker.

Serveertip

De sour mustard in de schaal doen en de kipfilet er op doen serveren met ges. bosuitjes er op.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tjoelily
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top