cantonese gestoofde kip

  • Chinees, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.

Pittige kip bij rijst gerechten.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1kg kippenpoten, 1/2theelfive spiced powder,4pitjesknoflook,3theel taotjo,Rum en soya saus.2eetl bruine suiker en wat zout.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden

wok en spaan hakblok en hakmes.

Voorbereiding

De kip wassen en in stukken snijden.
1kippenpoot in 4 delen.De knoflook persen.

Bereidingswijze

De kippenstukje smarineren in rum en soyasaus.De knoflook persen.

Serveertip

De kippen stukjes in hete olie bakken bruin en dan aan de kant doen.Dan de knoflook bakken en de taotjo bij doen en de five spiced powder en dan de kip ind e pan de marinade bij doen en 1glas water.Dan de kip smoren als de saus dik is,is de kip af suiker en zout naar smaak bijdoen.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

tjoelily avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten