Tropische ijscoupe

  • Nagerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 04-06-2002

Tropische ijscoupe

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
ananas (schijven) 2 stuks
bananen 1 grote
kokos (geraspt) 2 el
limonadesiroop (tropical) 4 el
mango 1 kleine
roomijs (malaga) 4 bolletje(s)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Rooster de kokos in een droge koekenpan goudbruin. Snijd de ananas in kleine stukjes. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in parten van de pit. Pel en snijd de banaan in plakjes. Schep het ijs in een (de) grote coupe(s). Verdeel het fruit erover. Schenk de siroop erover en garneer met de kokos.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten