Visnuggets met zoetzure saus

  • Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 04-06-2002

Visnuggets met zoetzure saus

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
atjar tjampoer 4 el
olie 3 el
roerbaksaus (zoetzuur) 1 pot
sambal oelek 1 tl
seroendeng 3 el
sojasaus 1,5 el
tauge 200 g
visnuggets (diepvries) 400 g
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verhit de olie in een koekenpan en bak de visnuggets in ca. 8 minuten rondom bruin. Verwarm intussen de zoetzure saus in een pan. Schep de atjar en de tauge door de saus. Warm de saus nog ca. 2 minuten door. Breng de saus op smaak met sojasaus en sambal. Schep de visnuggets op de bord(en) en schep de saus erover. Strooi de seroendeng erover.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten