Varkenslapje met abrikozen en komkommersaus
- Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op 04-06-2002
Varkenslapje met abrikozen en komkommersaus
Bereidingswijze
Rasp de komkommer boven een zeef en druk het vocht eruit. Wrijf de varkenslapjes in met zout, peper en kaneel. Verhit de boter in een koekenpan en bak de varkenslapjes op matig hoog vuur in ca. 10 minuten bruin en gaar. Hak de peterselie en bieslook heel fijn. Doe de komkommer over in een schaaltje en pers er een teentje knoflook boven uit. Roer de yoghurt, peterselie en bieslook erdoor. Breng het sausje op smaak met zout en peper. Giet de abrikozen af. Bak de abrikozen ca. 1 minuut met de varkenslapjes mee. Leg de varkenslapjes op de borden en schep de abrikozen erop. Schep de komkommersaus ernaast. Lekker met bloemkool en gebakken aardappeltjes.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties