Krabtaartje

  • Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 04-06-2002

Krabtaartje

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
bladerdeeg 4 plakje(s)
chilipoeder 1 tl
crabmeat 1 a 213 g
eieren 4 stuks
lente-uitjes 2 stuks
peper snufje
poederkaas 4 el
room culinair 8 el
zout snufje
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Ontdooi het bladerdeeg en bekleed het (de) taartvormpje(s) (doorsnede ca. 10 cm) ermee. Klop het (de) ei(eren) los met de Room Culinair, de kaas, chilipoeder en wat zout en peper. Laat de krab uitlekken. Maak het (de) lente-uitje(s) schoon en snijd hem (ze) in ringetjes. Verdeel de krab, lent-ui en het eimengsel over het (de) taartbodempje(s). Bak het (de) taartje(s) in ca. 20 minuten in een voorverwarmde oven (225 ?C) goudbruin en gaar. Lekker met een tomatensalade.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten