Romige Mizutaki Saus

  • Japans, Saus/dressing
  • 0-10 min.

Deze saus kun je als Japanse Dip gebruiken bij bijvoorbeeld Tepanyaki gerechten.

Deel dit recept

Ingrediënten
1 scharrelei*
1 el rijstazijn*
2 dl zonnebloemolie*
0.8 dl sour cream*
2 el japanse sojasaus*
2 el mirin*
0,8 dl runderbouillon, ontvet*
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Meng eidooier, azijn en de helft van de olie in een blender, keukenmachine. Goed mengen tot het romig wordt daarna de rest van olie langzaam toevoegen tot de 'mayo' ontstaat. Dan in een schaal doen en de sour cream, soja, mirin en bouillon toevoegen en goed mengen.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

pams-sauzen avatar
pams-sauzen

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten