CHAMPIGNONSAUS MET GEDROOGDE TOMATEN EN WIJN

  • Saus/dressing
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 04-06-2002

Lekker bij pasta en/of een gegrilld stukje vlees.

Deel dit recept

Ingrediënten
1 kopje gemengde paddestoelen*
1 el gehakte sjalot*
2 el boter*
2 dl bouillon*
3 el fijngesneden zongedroogde tomaten (of liever nog half gedroogde)*
4 dl room*
0,5 dl rode wijn*
1 el gehakte verse peterselie*
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Bak de paddestoelen en sjalot in wat boter op medium vuur. Roeren tot de sjalot zacht is, voeg de bouillon toe en laat dit inkoken tot de helft. Voeg de tomaten, room, wijn en peterselie toe en laat dit ca. 20 minuten sudderen. Tot er ca. een halve liter over blijft.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten