1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Aspergepuree met zalmkaviaar

Aspergepuree met zalmkaviaar

  • , Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 04-06-2002

Ingrediënten 4 personen


400 gr geschilde aardappelen
200 gr afval van asperges (schillen en uiteinden)
Peper
Zout
Boter
2 el gesnipperde bieslook
2 el mayonaise
1 klein potje zalmkuit
Enkele topjes dille




Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de aardappelen met de afval van asperges en een nootje boter gedurende ongeveer 20 minuten in lichtgezouten water gaar
Spoel de dilletopjes en dep ze droog
Als de aardappelen gaar zijn, giet u ze af en laat u ze even op het vuur drogen
Haal ze daarna samen met de aspergevoeten door de groentemolen (de aspgerge-afval zal hierbij in de molen achterblijven)
Kruid nog wat bij met peper en zout
Voeg dan de bieslook en de mayonaise aan de puree toe
Verdeel de aspergepuree met een ijslepel en zet op elk bolletje een kroontje zalmkuit en werk af met een topje dille
Deze puree kan u koud of lauw serveren met een borrelglaasje aquavit



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van una_buona_forchetta


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van una_buona_forchetta
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top