Scrambled eggs pesto tricolore

  • Hoofdgerecht
  • 0-10 min.

Scrambled eggs met pesto, in drie kleuren!

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
3/4 eieren, (basilicum)pesto (het liefst vers!)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verwarm een koekenpan met olie of boter op middel vuur. Breek de eieren en doe ze in de koekenpan alsof je een "gewoon" eitje wilt bakken. Zodra het ei begint te stollen met een spatel beginnen te mixen, maar zodanig dat het wit en geel afzonderlijk zichtbaar blijven! Vervolgens de pesto toevoegen, en mixen maar weer! Uiteindelijk moeten de drie kleuren mooi zichtbaar blijven.

Serveertip

Serveer bij de porto bello's met cherry tomaatjes!

Dit recept is te vinden in:

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

jhvdk avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten