Meloen met ham

  • Voorgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 04-06-2002

Meloen met ham

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
meloen 1 ca 750 gr
peterselie 2 takje(s)
port (wit) 4 el
rauwe ham 6 plakje(s)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Snijd de meloen in stukken. Verwijder de pitjes en snijd het vruchtvlees van de schil los. Snijd het vruchtvlees in blokjes en leg de blokjes in de schaaltje (s). Sprenkel de port erover. Snijd de plakjes ham in de lengte doormidden en rol ze losjes op tot roosjes. Zet de hamroosjes op de meloenblokjes. Garneer met een toefje peterselie

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten