hapje

  • Italiaans, Borrelhapje
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 03-06-2002

Tortelloni met basilicumolie

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
? 4 cherrytomaatjes
? 1 zakje verse basilicum (15 g)
? 2 eetlepels olijfolie
? 4 tortelloni con formaggio e nocci (pak a 250 g)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

In pan met kokend water tomaatjes even onderdompelen. Velletje lostrekken tot kruintje en los eraan laten hangen. Basilicumblaadjes van steeltjes halen. In pan met kokend water basilicumblaadjes 20 seconden zachtjes koken. Boven kopje basilicumblaadjes (4 achterhouden voor garnering) door zeef wrijven. Olie aan puree toevoegen en goed door elkaar roeren. In pan met water tortelloni in ca. 4 minuten beetgaar koken en afgieten. Tortelloni, tomaatje en blaadje basilicum aan prikker rijgen. Olie erover sprenkelen.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten