vegetarisch

  • Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 03-06-2002

Italiaanse bol met tomaten-kaasfondue

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
? 1 pak kaasfondue (400 g)
? 2 eetlepels zongedroogde tomatentapenade
? 2 Italiaanse bollen
? 1 salademix veldsla en preikiemen (Groen & Garneren, 100 g)
? 4 eetlepels Dijon vinaigrette met tuinkruiden (fles)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

In pan kaasfondue en tapenade al roerend aan kook brengen. Kapje van bollen afsnijden, broodkruim uit bol plukken en bewaren. Salade en dressing over twee borden verdelen. Italiaanse bollen erop zetten. Tomaten-kaasfondue in Italiaanse bollen schenken en broodkapjes schuin op bollen zetten. Broodkruim apart erbij serveren, om met vork in tomaten-kaasfondue te dippen.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten