Sateschotel met komkommersalade

  • Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 03-06-2002

Sateschotel met komkommersalade

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
? 5 eetlepels zonnebloemolie
? 1 schaaltje kipfiletblokjes (ca. 500 g)
? 1 pot Indonesische roerbaksaus sate (520 g)
? 1 grote komkommer
? 2 bosuitjes
? 2 eetlepels limoensap (flesje)
? 2 eetlepels sojasaus
? 1 stokbrood
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

In wok of braadpan 3 eetlepels olie verhitten. Kip ca. 5 minuten roerbakken. Saus toevoegen en op matig vuur onafgedekt ca. 5 minuten verhitten onder af en toe roeren. Intussen komkommer wassen en in dunne plakjes schaven. Bosuitjes schoonmaken, in ringen snijden en wassen. Dressing roeren met rest van zonnebloemolie, limoensap en sojasaus. Komkommer en bosuitjes mengen met dressing. Sateschotel serveren met salade en stokbrood.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten